Клітковина: Рекомендується як додаткове джерело харчових волокон, силимарину. Сприяє загальному зміцненню організму, поліпшенню обмінних процесів, функціонального стану печінки і жовчовивідних шляхів, виведенню токсинів і шлаків з організму. Нормалізує роботу травної системи.
Клітковина: Клітковина плодів розторопші.
Лікарська рослина розторопша плямиста протягом багатьох років використовується для лікування захворювань печінки. Основна діюча біологічно активна речовина розторопші – силимарин, крім того, в ній присутні такі мікроелементи як цинк, мідь, селен, вся група жиророзчинних вітамінів, кверцетин, поліненасичені жирні кислоти, деякі амінокислоти, флаволігнани та ін. компоненти обумовлюють багатобічне вживання розторопші.
Клітковина: Дорослим по 1 ст. ложці 3 рази на день за 30 хвилин до вживання їжі, запити достатньою кількістю води. Можна попередньо змішати зі склянкою кефіру, йогурту, соку або іншої рідини і настояти 3-5 хвилин. Курс прийому — 1 місяць.
Клітковина: Індивідуальна чутливість, вагітність і період лактації, виразкова хвороба шлунка та 12-палої кишки в стадії загострення.
Клітковина: 275 ккал
Клітковина: Білки – 34 г; вуглеводи – 9 г; жири – 12 г.
Клітковина – поліетиленовий пакет, вкладений в коробку, 210 г;
24 місяці