+380 57 717-73-96

Фітосироп Шлунковий

для ШКТ

АСОРТИМЕНТ

Фітосироп «Артишок» фл. 200 мл
Фітосироп «Жовчогінний» фл. 200 мл
Фітосироп «Обліпиха» фл. 200 мл
Фітосироп «Холосас – Фарм» фл. 100 мл і 200 мл
– Фітосироп «Шлунковий» фл. 200 мл

ПОКАЗАННЯ ДО ЗАСТОСУВАННЯ

Фітосироп «Шлунковий»: створює оптимальні дієтологічні умови для нормалізації функціонування органів шлунково-кишкового тракту.

СКЛАД

Фітосироп «Шлунковий»: Плоди чорниці, безсмертник, трава шавлії, насіння кмину, допоміжні речовини.

ОПИС ДІЮЧИХ РЕЧОВИН

Плоди чорниці застосовують при лікуванні різних захворювань, але основні їх лікувальні властивості спрямовані на профілактику і відновлення функцій зорового апарату, а також на нормалізацію роботи травного тракту, усунення рідкого стільця, закрепів. Плоди чорниці знижують кількість цукру в крові, підвищують кислотність шлункового соку, покращують травлення, обмін речовин.

Безсмертник має жовчогінну, спазмолітичну, протизапальну, антибактеріальну, діуретичну, кровоспинну, слабку седативну властивості. Він сприяє поліпшенню жовчовиділення, надає спазмолітичну дію на гладку мускулатуру кишечника, жовчного міхура, жовчних шляхів, а також на кровоносні судини. Це обумовлено наявністю в рослині флавоноїдних сполук.

Шавлія має протизапальну, кровоспинну, ранозагоювальну, в’яжучу дію. Знижує проникність стінок лімфатичних і кровоносних судин, клітинних мембран. Зміцнює епітелій, покращує роботу шлунково-кишкового тракту, надає невеликий спазмолітичний ефект. Нормалізує обмінні процеси в організмі.

Кмин відновлює обмін речовин, посилює роботу травних залоз. Під дією тимолу, що входить до складу кмину, починають краще працювати шлункові залози організму, які виділяють кислоти, жовч, ферменти для повного перетравлення їжі шлунком і кишечником. Кмин багатий ефірними оліями, магнієм, натрієм, які допомагають зменшити біль в шлунку.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

Дорослим по 1-3 чайних (або мірних) ложки за 30 хвилин до вживання їжі, дітям з 12 років — по 1 чайній ложці два рази на день за 30 хвилин до прийому їжі. Курс — 25 днів.

ПРОТИПОКАЗАННЯ

Діти до 12 років, вагітні жінки, індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ ккал / 100 Г

59,2 ккал

ХАРЧОВА (ЖИВИЛЬНА) ЦІННІСТЬ В 100 Г ПРОДУКТУ

Білки – 0 г; вуглеводи – 62 г; жири – 0 г.

ФОРМА ВИПУСКУ

Флакон 200 мл

ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ

18 місяців