Фітосироп «Чорниця»: застосовується для підтримки функції зорового апарату і покращення зору, є додатковим джерелом природних вітамінів для загального зміцнення організму.
Фітосироп «Чорниця»: Плоди та паростки чорниці, допоміжні речовини.
Чорниця містить органічні кислоти (лимонну, молочну, щавлеву, хінну, яблучну і янтарну), мікроелементи (в т.ч. марганець, селен, хром і цинк), вітаміни (віт. Е, гр.В, С і РР, каротиновий комплекс ), біофлаваноїди (в т.ч. кверцетин, ізокверцетин, рутин), антоціани, дубильні речовини, вуглеводи, амінокислоти (цистеїн, глутамін, гліцин), тритерпеноїди, феноли, поліфеноли, катехіни і ефірні олії.
Сучасна медицина використовує лише одне цілющу властивість чорниці – її позитивний вплив на орган зору. Вживання чорниці сприяє поліпшенню кровопостачання сітківки ока і, як наслідок, прискоренню регенерації тканини сітківки, поліпшенню зору в умовах сутінків, збільшенню поля зору і зменшенню втоми очей. Антоціанозиди (флавоноїди) плодів чорниці благотворно впливають на сітківку, запобігаючи зносу цієї надчутливої тканини, і стимулюють вироблення родопсину – світлочутливого пігменту сітківки, підвищуючи його чутливість до змін інтенсивності світла. Під дією антоціанозидів зменшується крихкість капілярів, зміцнюються стінки кровоносних судин, підвищується їх еластичність, покращується гнучкість клітинних мембран, запобігається розвиток запалення і тромбоутворення, активізується обмін речовин на тканинному рівні, поліпшується кровопостачання органу зору, знижується ризик розвитку глаукоми.
Дорослим по 1-3 чайних (або мірних) ложки за 30 хвилин до вживання їжі, дітям з 12 років – по 1 чайній ложці два рази на день за 30 хвилин до приймання їжі. Курс — 25 днів.
Діти до 12 років, вагітні жінки, індивідуальна чутливість до окремих компонентів.
59,2 ккал
Білки – 0 г; вуглеводи – 62 г; жири – 0 г.
Флакон 200 мл
18 місяців