Олія з насіння гарбуза: джерело поліненасичених жирних кислот, вітаміну Е, каротиноїдів. Сприяє нормалізації функціонування передміхурової залози, шлунково-кишкового тракту.
Олія з насіння гарбуза: натуральна олія з насіння гарбуза.
Гарбузова олія – найбагатше джерело біологічно активних сполук, які дозволяють її рекомендувати як гепатопротекторний, жовчогінний, репаративний, протизапальний, антисептичний, антиоксидантний засіб. Властивість гарбузової олії знижувати проліферацію клітин передміхурової залози при її доброякісній гіперплазії обумовлює широке застосування при даній патології – зменшуються дизуричні явища, больовий синдром, підвищується потенція, активізуються імунні системи організму. При регулярному вживанні гарбузової олії нормалізується обмін речовин, покращуються метаболічні процеси, зменшуються запальні процеси, прискорюються процеси регенерації паренхіми печінки, поліпшується відтік жовчі та її хімічний склад, знижується рівень холестерину. Гарбузову олію можна рекомендувати з метою профілактики і при лікуванні хронічного простатиту, доброякісної гіперплазії передміхурової залози (на початкових стадіях захворювання); профілактики атеросклерозу; при захворюваннях печінки і жовчовивідних шляхів.
Олія з насіння гарбуза: дорослим і дітям з 12 років по 1 чайній ложці 2-3 рази на день під час вживання їжі протягом 1-3 місяців.
Олія з насіння гарбуза: індивідуальна чутливість, вагітність, лактація, дитячий вік до 12 років.
899 ккал
Білки – 0 г; вуглеводи – 0 г; жири – 99,9 г.
Флакон 250 мл.
24 місяці