+380 57 717-73-96

Харчова олія Оливкова

Nectarel

ПОКАЗАННЯ ДО ЗАСТОСУВАННЯ

Олія оливкова: джерело поліненасичених жирних кислот, вітаміну Е, скваленів, поліфенолів. Сприяє нормалізації функціонування серцево-судинної системи, роботи шлунково-кишкового тракту і поліпшенню обміну речовин. Має антиоксидантні властивості.

СКЛАД

Олія оливкова: натуральна олія оливкова.

ОПИС ДІЮЧИХ РЕЧОВИН

«Рідке золото» – так називали оливкову олію не лише кулінари, але і банкіри, торговці, стародавні медики і косметологи. Завдяки високому вмісту вітаміну Е (найпотужнішого антиоксиданту) і поліненасичених жирних кислот, використання рослинної олії в щоденному раціоні людини сприяє зниженню рівня поганого холестерину в крові і є профілактикою серцево-судинних захворювань, ожиріння, цукрового діабету. Оливкову олію можна рекомендувати з метою профілактики розвитку атеросклерозу і серцево-судинних захворювань; зміцнення імунітету і уповільнення процесів передчасного старіння організму; профілактики закрепів; пом’якшення перебігу гастриту і загоєння виразки шлунка і дванадцятипалої кишки; профілактики порушень функції жовчовивідних шляхів; зниження апетиту і нормалізації обміну речовин; профілактики розвитку онкологічних захворювань; поліпшення стану шкіри, волосся, нігтів.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

Олія оливкова: дорослим і дітям з 12 років по 1 чайній ложці вранці за 30 хвилин до прийому їжі. Можна використовувати для приготування соусів, заправки салатів.

ПРОТИПОКАЗАННЯ

Олія оливкова: індивідуальна чутливість, вагітність, лактація, дитячий вік до 12 років.

ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ ккал / 100 Г

899 ккал

ХАРЧОВА (ЖИВИЛЬНА) ЦІННІСТЬ В 100 Г ПРОДУКТУ

Білки – 0 г; вуглеводи – 0 г; жири – 99,9 г.

ФОРМА ВИПУСКУ

Флакон 250 мл.

ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ

24 місяці